home

 

Welkom!

Dit is de website van de opnamestudio “CatharijneStudio” in Utrecht.
De muziekstudio is sinds 2005 een bekend adres in Utrecht voor professionele registratie van uw muziek of spraak.


De geluidsstudio heeft de beschikking over:

1) Een royale opnameruimte van 35 m2, akoestisch geïsoleerd en geoptimaliseerd met gebruik van de beste technieken. De recording studio is gelokaliseerd in hartje centrum van Utrecht, op steenworp afstand van de Domkerk en OV. De opnameruimte is groot genoeg om grotere groepen muzikanten of koren tot ongeveer 20 personen plaats te bieden. Ook hebben we naast deze muziekopnamestudio een ruime 100m2 ontvangsthal met koffietafel waar de muzikanten kunnen verblijven.

2) Een hypermoderne controlroom, die dmv. een camera in verbinding staat met de opnameruimte. Deze ruimte is voorzien van uitgebreide digitale edit mogelijkheden (DAW Nuendo) en Dynaudio afluistering. Deze ruimte is akoestisch geoptimaliseerd door Eelco Grimm.

3) Een postproductie studio met een verzameling aan analoge (vintage) apparatuur, zoals bijv. 24 kanaals analoge summing, analoge tape mastering, een echte leslie versterker etc., maar ook een uitgebreide lijst aan digitale effecten en professionele mastering mogelijkheden. De afluistering geschiedt over Dynaudio monitors.

Wat de CatharijneStudio met name kenmerkt zijn de zeer flexibele mogelijkheden, gezellige werksfeer en de combinatie van moderne technologie met vintage apparatuur. Check ook onze techniek pagina voor een lijst van de apparatuur. Onze ervaren sound engineers hebben alle skills aan boord om uw productie professioneel resultaat te brengen. Klik eventueel voor een indruk hier voor foto’s.


In de Catharijne Studio hebben we ruime ervaring opgebouwd met behoorlijk verschillende muziek, van professionele muzikanten tot vrijgezellenfeesten, voice-over opdrachten tot hoorspelen, van metal tot en met dance, iedereen kan bij ons terecht! Zie ook de
referentie pagina voor een greep uit ons klantenbestand.


Indien u informatie wilt over de kosten, of u
heeft vragen over de mogelijkheden, stuur ons dan een mailtje met een nauwkeurige omschrijving van uw wensen, dan kunnen we u de gewenste informatie en/of een prijs op maat terugsturen.

Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons in de opnamestudio of postproductieruimte langs komen voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden onder het genot van een kopje studiokoffie! Ook als u advies wilt over een lopend audio project, mixage of mastering kunt u gerust contact opnemen met de CatharijneStudio via de contact pagina op deze site.

Als u een opnamestudio zoekt met hoge flexibiliteit en professionele begeleiding van uw productie, en dat alles voor een betaalbare prijs, dan heeft u bij ons het juiste adres gevonden!

Hopelijk tot ziens in onze studio,

Bernie Borkent

Leave a Reply

Your email address will not be published.